Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
BD40 (Suwalska 11)
(1)
Autor
Dubois Pauline
(1)
Pająk Zofia
(1)
Princet Aline
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Zapiekanki
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(3 Składniki / 15 Minut)
Indeks.
W jaki sposób szybko przygotować pyszną potrawę z niewielu składników? Z kolejną książką z serii 3 Składniki / 15 Minut - to proste! W środku znajdziemy przepisy na łatwe do przyrządzenia, pożywne zapiekanki, które w dodatku można zrobić z resztek jedzenia. Zapiekane ryby, mięso, makaron czy ryż smakują inaczej. Warto na nowo odkryć ziemniaczano-serową zapiekankę na winie, endywie zapiekane z szynką czy nadziewane cannelloni i przetestować oryginalne przepisy na przykład na zapiekankę ze słodkich batatów z mlekiem kokosowym, pasternak zapiekany z orzechami laskowymi czy słodkie zapiekanki z owocami. Odbiorcy - osoby, które pragną delektować się chrupiącym, zapiekanym serem i czerpać przyjemność ze smacznych dań - wszyscy, którzy w krótkim czasie chcą przygotować wartościowy posiłek. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera przepisy na różnorodne zapiekanki - wykonanie poszczególnych dań nie zajmie więcej niż kwadrans - proponowane potrawy są łatwe do przygotowania i pożywne - zapiekane składniki smakują niezwykle dobrze - książka ma przystępną formę i opatrzona jest pięknymi fotografiami gotowych potraw.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
(dostępność ok. 17.05.2024)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej